Journal2016-08-10T08:51:55+03:00

Bir Aktivistin Gözünden: Cümbüşçü Karıncalar

Gülseren Onanç “Beni kendi ülkemde yabancı ettiniz” diyor Pınar Selek’in ‘Cümbüşçü Karıncalar’ romanının kahramanı. Eril devlet özgür düşünen, özgür yaşayan Pınar’ları ülkelerine yabancı etmek üzere amansız çalışırken bize düşen görevler var. Pınar Selek: Cümbüşçü Karınca

Altılı Masa Kadınlarla Buluşuyor

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneğimizin öncülüğünde, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi‘nin oluşturduğu ve kamuoyunda “Altılı Masa” olarak bilinen altı muhalefet partisinin temsilcileri, SES Eşitlik ve Dayanışma

Cumhuriyet – Haydi gençler! (Zeynep Oral)

Gençler dedik: SES Eşitlik Adalet Kadın Platformu kurucusu Gülseren Onanç, “Bir Aktivistin Gözünden” köşesinde bu hafta gençlerin dinden uzaklaştığını çarpıcı örneklerle anlatıyor ve iki raporun sonuçlarını veriyor: Bupar’ın yaptığı araştırmaya göre Türkiye’de ilk defa oy kullanacak seçmenlerin “Cumhurbaşkanı kim

Pencere TV- Ses Eşitlik, Adalet, Kadın Platformu dört yaşında!

Kadın liderliğiyle “başka bir dünyanın” mümkün olduğunu savunan SES Eşitlik, Adalet, Kadın Platformu, dördüncü yılını kutluyor. SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Gülseren Onanç, “Kadınların çatışmaların önlenmesi, yönetilmesi ve çözülmesiyle ilgili ulusal, bölgesel ve

Load More Posts

CHANGE A LIFE TODAY

As long as poverty, injustice & inequality persist, none of us can truly rest. It doesn’t take much to change a life, Get in touch today and start making the difference.

VOLUNTEER
DONATE NOW