SALGINDAN 2030’A: FEMİNİSTLER SİSTEMİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR Artık Türkçede!

Üyesi olduğumuz Women’s Major Group’un (WMG) hazırladığı “Salgından 2030’a: Feministler Sistemin Değişmesini İstiyor” dizisi aracılığıyla kadınların, kız çocuklarının ve kendini ikili cinsiyet sistemi içinde tanımlamayan bireylerin karşılaştığı ve COVID-19 kriziyle daha da derinleşen toplumsal cinsiyet eşitsizliğine Türkiye’de dikkat çekmek istiyoruz.

SES Derneği, kadının insan hakları ve toplumsal cinsiyet odaklı çalışmalar yürüten ve BM Sürdürülebilir Kalkınma süreçlerinin resmi paydaşı olan Women’s Major Group’un üyesidir.

SES

In order to achieve gender equality and sustainable development goals, SES Association advocates for values of equality and solidarity and carries out projects in this direction.

OUR MISSION

To support active citizenship and solidarity to achieve Gender Equality and Sustainable Development Goals.

OUR VISION

To be an effective, respected and embracing non-governmental organization among other national and international non-governmental organizations in the next decade, by Increasing Equality in order to achieve 2030 Sustainable Development Goals.

SES IN PRESS

The 21st century will be the century of women.

Şirin Tekeli