SES İş Dünyasında Kadın Mentorluk Buluşmaları

Kadınların iş gücüne katılımı ve yönetici pozisyonlarında eşit temsili önünde sistemsel engeller var. Pandemi ve sonrasında gelen ekonomik kriz ile kadınların  karşı karşıya olduğu zorluklar daha da arttı. İş Dünyasındaki kadınların her zamankinden daha çok birbirinden öğrenmeye, destek vermeye ve dayanışmaya ihtiyacı var.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği olarak, bu ihtiyaca biraz olsun cevap vermek üzere İş Dünyasında Kadın Mentorluk Buluşmaları’na başlıyoruz.

SES İş Dünyasında Kadın Mentorluk Buluşmaları  iş dünyasının farklı kademelerinde olan kadınların birbirleri ile deneyim paylaşmalarını ve dayanışmanın gücünü hissederek kendilerini daha güvenli hissetmelerini hedefliyor. Bu buluşmalar ile farklı sektörlerden, farklı deneyim kademelerindeki iş kadınları bir araya gelecek, bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

SES İş Dünyasında Kadın Mentorluk buluşmalarında kariyer yolculuğu, iş-özel hayat dengesi, kişisel gelişim gibi farklı alanlarda tecrübelerini paylaşmak veya bu alanlarda tecrübesi olan başka kadınlardan öğrenmek, ilham almak isteyenleri programımıza davet ediyoruz.

Mentorluk buluşmaları, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü  saat 11 ’de Ses Derneği’nin sosyal merkezinde katılımcıların kendi eşleriyle tanıştıkları bir  toplantıyla başlayacaktır. Bu buluşmada hep birlikte bir arada olmanın heyecanını paylaşacağız. Bunu takip edecek 2 aylık süre içinde eşlerin 4 kez buluşmalarını  öneriyoruz. Tanışma toplantısının ardından katılımcılar buluşma tarih ve mekan seçimlerini  kendileri  belirleyecekler.  Sekiz hafta sonunda tüm katılımcılarla Dernek sosyal merkezinde bir araya gelerek bu buluşmalarda yaşadığımız heyecanı, aldığımız/verdiğimiz ilhamı birbirimizle paylaşacağız.

Bu buluşmalara mentor veya menti olarak katılmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Başvurulardan sonra, mentor ve mentileri ilgilendikleri ortak konular üzerinden eşleştireceğiz.

GELİŞMEKTE OLAN KADIN LİDER BAŞVURU FORMU
DENEYİMLİ KADIN LİDER BAŞVURU FORMU

İsteyenler yukarıdaki başvuru formlarını doldurarak başvuru yapabilirler.

Eşitlik ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir geleceği birlikte inşa etmek dileğiyle!
İş dünyasındaki kadınlar olarak gelin birlikte konuşalım, paylaşalım, birbirimize destek olalım.