SES Toplantıları2022-09-22T10:40:35+00:00

SES Toplantıları

İstanbul Sözleşmesi Sonrası Ne Yapmalı?

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği olarak Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden resmen çekildiği tarihi bir gün olan 1 Temmuz’da, Kurucu Başkanımız Gülseren Onanç’ın moderasyonuyla düzenlediğimiz çevrimiçi etkinlikte Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bertil Emrah Oder’i ağırladık. Etkinlikte kadın hareketi, İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararının ardından önünde duran görevleri

Kadın SES’i İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Buluştu!

Kadın SES’ini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Buluşturduk SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 80’den fazla kadın örgütü temsilcisi ve kadın gazeteci ile bir araya geldiği toplantıya ev sahipliği yaptık. Çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliğin yürütücülüğünü SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği Kurucu

Kadın hareketi içinden feminist adaylar çıkaralım!

‘Kadın hareketi içinden feminist adaylar çıkaralım’ SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği olarak çağrıcılığını yaptığımız “Türkiye’nin Gelecek Hikayesi Yazılırken Kadınlar Nerede?” başlıklı çevrimiçi etkinlikten kadın hareketinin parlamenter siyaset sahnesinde örgütlü şekilde yer alması fikri öne çıktı. SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği olarak çağrıcılığını yaptığımız “Türkiye’nin Gelecek Hikayesi