SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin kadınların bilgi ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşmaları amacıyla üçüncü kez düzenlediği Kadın Mentorluk Yürüyüşü etkinliği bu yıl 6 Mart Pazar günü İstanbul’da Ataşehir ve Şişli’de gerçekleşecek.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini savunmak, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmak ve bu sayede Türkiye’de ve dünyada eşitliğin, barışın hâkim olduğu bir dünya düzeni için dayanışmayı desteklemek üzere kurulan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği olarak, 6 Mart Pazar günü, kadınların deneyim ve bilgilerini paylaşacağı Kadın Mentorluk Yürüyüşü etkinliğini düzenliyor.

Bu yıl İstanbul’da Ataşehir ve Şişli belediyelerinin desteğiyle iki ilçede bir araya gelecek olan kadınlar, kadın dayanışmasını güçlendirerek, birbirlerine SES olacak.

Tamamına ulaşmak için tıklayın.