SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstanbul’un farklı noktalarında ‘Kadın Mentorluk Yürüyüşü’ etkinliği düzenledi.

‘Kadın Mentorluk Yürüyüşü’nde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bizim, yan yana gelerek, karşılıklı deneyimlerimizi paylaşarak, birbirimizi anlayarak ve hissederek aslında güçsüz olmadığımızı görmeye, ama sadece görmeye değil, gördükten sonra o güçlerimizi örgütlemeye ihtiyacımız var. Bunu yaptığımızda ne olacak biliyor musunuz? Dünyanın neresinde olursa olsun, o tek adamları çok kadınlar gönderecek” dedi.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstanbul’un farklı noktalarında bugün ‘Kadın Mentorluk Yürüyüşü’ etkinliği düzenledi. Etkinliğe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de katıldı.